Saknad!

Mathilda! Vi träffades när vi gick i F-klassen och det sa klick mellan oss ;) Vi har haft våra bekymmer, men vad fan,, vi går genom eld och vatten tillsammans! Vi har våra galna stunder då folk tittar på oss och undrar "WTF?!" Men det är så vi är. SÅ LEV MED DET NI ANDRA!!!! Låt oss ALDRIG sluta göra galna grejer ihop! Dom gerjer som får oss att ligga dubbelvikta i timmar av skratt. Det är just dom stunder som man aldrig vill glömma...
Utan dig finns ingen morgondag vännen min. Du har haft dina bekymmer och jag har haft mina, jag har inte varit så bra och funnits där för dig i alla lägen då du behövde det. Medans du har funnits där för mig alltid, även om du mådde skit. Och hur du har stått ut med mig förstår jag inte? Men som alltid så lyckas du på något sätt :)
Älskar dig syster! ♥ Forever and ever!!



Min blondaste moment! xO

Sandra skulle berätta ett skämt för oss idag på lektionen, och jag hörde inte riktigt vad det varhon sa så jag sträckte mig mot volym knappen på hennes data för att höja så jag skulle höra vad hon sa xD Asså jag skulle höja Sandras röst på hennes data x''D Höjden av blondhet eller vad!?

Jag vill NUUU!!!

Sitter på hundlektion och har genomgång... men jag vill TRÄNA!! Skit fint väder ute så vill inte sitta inne hela dagen!
Lovar att sen när vi slutar så kommer det börja regna -.-

Innebandy! :D

Igår så var det innebandy träning! :D Jag satt förstås i målet ^^ Det gick förvånansvärt bra, om man räknar bort dom sista 20 minutrarna då jag var mer fokuserad på att hålla mig vaken än vad jag var på att hålla koll på bollen ^^' uuuuppsiiiii (8 Men jag är nöjd i alla fall :)
BTW: jag bjuder på bilden ;)

Helgen!

Helgen 28-30 så har jag helgtjänstgöring som funktionär på en tävling ;)
Problemet är nu bara att på måndag är det lov, så jag får lov att åka med pappsen hem.. Det är ju inget problem i sig, men jag måste nu skaffa tillstånd till att bo kvar här till på måndag, om inte det går så får jag tigga om boplats hos min faster som inte bor långt ifrån skolan :) Om det nu är så att jag inte kan vara där så har jag min back up plan som ni inte får veta något om för den är hemlig ^^
Puss och kram på er! ♥

Träningsdagbok 13/10-2011

Hej Svejs i Linginskogen
Idag så var det agility träning som gällde. Dom som går i hund2:an hade satt upp den agility bana som var med på träningstävlinen som var i måndags,
Som vanligt så tyckte Sixten att allt ska gå med fart, och då går det FORT!!
Men varje gång han inte lyssnade på mig eller gjorde fel så sa jag "Men HALLO!" Och så började vi om från början, på det viset lär han sig att det lönar sig inte att stressa fram. Hoppas jag.
Men i alla fall.. Träningen gick bra och det var fint väder, upp mot 13 grader, Och marken var torr och bra ^^

Träningstävling

Idag så var det en träningstävling i både agility och hoppbana. Jag anmälde Sixten i dom båda.
Vi var inne i det stora ridhuset på Fjällagård, först så var det Agility banan som skulle göras. Man kan ju säga att Sixten gjorde sin egna lilla bana ^^' Han hoppade precis alla andra hinder än dom han skulle. Extra kul tyckte alla då han hoppade över tunnlen istället för att springa igenom den xP (Damp valp på det!) Men bättre gick det dock på hoppbanan :D (Film kommer sen) även om vi blev diskade där oxå, för han valde en vanlig tunnel istället för den platta i början, så var det lärorikt för både mig och byrackarn ;D Hes i hallsen blev man ju på köpet oxå ;P men det var det helt värt :D <3

Genmanipulerad dampvalp!

Var iväg idag och köpte en 18 kg fodersäck till Sixten. (fick en fodertunna på köpet :D ) Så när jag kom hem så satte jag fodersäcken i tunnan och ställde den intill väggen. Jag går ut till köket och äter, och när jag kommer tillbaka till rummet vad får jag se då? Jo, den Genmanipulerade dampvalpen har vällt hela j*vla tunnan ( nämnde jag att den väger,VÄGDE, 18 kg?) Och öppnat upp påsen och tjockat i sig massa foder!!!!!
Så nu blir de till att gå runt så magen inte vrider sig på honom. ...
Jag och min Genmanipulerade dampvalp!

Luna♥

Idag när vi hade kalvhantering så var vi två och två som fick välja en kalv att gå ut och gå med. Det var jätte kul och alla kalvar gick jätte fint, lite skutt och spark i luften blev det ju när vi gick in i en hage ^^ Och efter lite fjäsk och tjat så gick läraren med på att vi skulle få adoptera kalven vi hade. :D Eller aaa... vi ska få gå och träna/hantera dom när vi vill. Jag och Angelica ska rida in våran ;)
Bild på Luna!

Träningsdagbok

Nu ska jag med uppmaning av min lärare starta en Träningsdagbok. Och för er som kanske inte riktigt vet vad det är för något, så är det här jag kommer att skriva in hur mina och Sixtens träningar har gått. Typ vilket väder det har varit, om det gick bra eller dåligt, har vi gjort något framsteg eller står det still. Vad kan jag göra bättre nästa gång OSV. ;)

Happy Birthday!

Detta inlägg vill jag tillägna till min finaste Mathilda! Som fyller 16 IDAG!! :D
Älskar dig jätte mycket och önskar dig all lycka i världen! Hoppas din dag blir toppen och bekymmer fri!
Kram // Sofie <3

RSS 2.0